cheater ......
5 posters
Strana 1 z 1
cheater ......
jaky je nejvetsi dostrel zbranii .. ponvadz "limbo" ... mne zabiji m4 nebo mp5 z 224 m ... tak nevim jestli nema nejaky cheat pac dostrel je maximum nejakych 150 m ne ??
cwelfak- Počet príspevkov : 7
Re: cheater ......
Já tě jenom zabíjel a já jsem viděl jak jsi proběhl speed hackem a v zápětí jsem tě zabil. Navíc jsi byl strašně blízko.
ErvinG- Počet príspevkov : 12
sorry a ja jsem svědek a videl jsem to. jeste jednou mas o demne ban . zdar
kubajz- Počet príspevkov : 2
cweflaku, pojd na TS3
moment nechapu komu jsi dal za pravduu ... nevim jestli si myslis ze jsem pouzil nejaky speed hack nebo jsi dal za pravdu mne a myslis si ze cheatoval limbo ...
popravde si myslim ze v takove hre pro lidi jako limbo a dalsi cheatery neni misto pac kdyz uz cheatujes jednou cheatujes furt
popravde si myslim ze v takove hre pro lidi jako limbo a dalsi cheatery neni misto pac kdyz uz cheatujes jednou cheatujes furt
Dávál pravdu najevo mě a viděli jsem s Kubajzem jak jsi tam prosvištěl jako čuník
ahaa ... takze ja cheatuju a oznamuju tebe za cheatra na foruu :-D to je ftip .... ze ma server lagy a ja se sekam kazdych deset kroku .. je moje vina :-D .... aha ... takze asi mate o jednoho hrace na serveru min ... tak se majte krasne chlapcii :-D :-D
No idem sa teraz ktomu vyjadriť ja. Takze limbo ty sa mas ohlasovat co najmenej pretože maš aimbot na 100% a ked nevieš už na 2 krat pochopiť že tu je autobaner a je nastaveny paradne tak asi znova dostanes ban. maš unban ale to je posledný lebo na 254 metrov sa zabiť s mp5 nedá. ked ma dostrel 80m dal som toleranciu do 150 a ty tu kludne zabijaš na 254 metrov. .... Cvelfak je amontovaný anti speedhack a da ti to teraz taktiez autoban takze ani ho neskusaj zapnut pokial tu chceš hrať. diky za pochopenie chlapci. prijemnu fér hru bez hackov.
Děkuji, ale já mám teďka trochu menší problém s Rustem. Instaloval jsem nový Win kvůli Virusu od bráchy. Něco stáhl do GTA IV a pak se mi pokazil PC a teď na tom novem si zapnu Rust a nenačte nic. Prostě zapnu Rust, načítá, je tam smajlík a potom se vypne. Ještě na starem pc jsem ho měl bez problému ale tady na tom novým mi to nejde. A to mám i ty MS Visual soubory k tomu ;(
ahoj ja jen pro objasneni limbo cheatoval nebo ne ??
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: