Server status
2 posters
Strana 1 z 1
Server status
Vážně mě nebaví být tady ten otravný spratek, co si pořád stěžuje, ale tohle mě fakt nebaví.
Server zase nejede. Chápu, že vlastník serveru má právo vypnout ho úplně kdykoliv se mu zamane, ale nemohl by to alespoň napsat na fórum? Je takový problém vytvořit nový topic a tam vždycky napsat "server bude offline od 22hod do 8hod" nebo něco takového? Aby se člověk nemusel do půlnoci snažit připojit a pak šel celý rozčarovaný spat...
A kdyby se náhodou adminovi nechtělo psát na fórum, mohl by zprovoznit ten ukazatel stavu na webu, který je momentálně úúúúúplně nahov*o a akorát to člověka ještě rozčílí, když tam svítí "online" a server stejně nejede.
Server zase nejede. Chápu, že vlastník serveru má právo vypnout ho úplně kdykoliv se mu zamane, ale nemohl by to alespoň napsat na fórum? Je takový problém vytvořit nový topic a tam vždycky napsat "server bude offline od 22hod do 8hod" nebo něco takového? Aby se člověk nemusel do půlnoci snažit připojit a pak šel celý rozčarovaný spat...
A kdyby se náhodou adminovi nechtělo psát na fórum, mohl by zprovoznit ten ukazatel stavu na webu, který je momentálně úúúúúplně nahov*o a akorát to člověka ještě rozčílí, když tam svítí "online" a server stejně nejede.
Jonny- Počet príspevkov : 9
Re: Server status
Chod na ts a zjistis kdy bude server jak bezet. Chozeni na ts je pro takove informace dulezite. Doporučuji ti strávit na ts více času.
DarkMouse- Počet príspevkov : 6
Re: Server status
Jinak ten status je jenom obrazek.
DarkMouse- Počet príspevkov : 6
Similar topics
» SERVER STATUS
» Server kickuje za GOD MOD
» Team Speak 3 Server
» Nejde se mi Pripojit na server
» Proc nejde server?
» Server kickuje za GOD MOD
» Team Speak 3 Server